Investiţie mică-Costuri reduse de funcţionare-Afacere uşor de operat-Profit susţinut

Franciza Leon Gourmet urmareste implementarea unui concept modern de patiserii, cu design deosebit si produse la preturi competitive.Produsele acopera o gama larga, de la simigerie la patiserie romaneasca si  internationala, la inghetata sau cafea.

Având la dispoziţie tehnologie performantă, reţete bine păstrate şi o gamă cuprinzătoare de produse de simigerie şi patiserie, îţi putem oferi posibilitatea dezvoltării unei afaceri în domeniu care să-ţi asigure produse gustoase, clienţi fideli şi profit susţinut.

Oferim doua tipuri de francize, una „la geam“ cu gama variata de produse de patiserie si simigerie, si una de tip bistro, la care se mai adauga si salate, sandviciuri, paste, produse de cofetarie si alte preparate gourmet.

Îţi poţi deschide o franciză Léon în orice localitate din România sau din Uniunea Europeana.Dacă te decizi să intri în parteneriat cu noi, îţi vom oferi suport, asistenta tehnica şi training-uri pentru angajaţii tăi.

Pentru a primi informaţii suplimentare despre franciza, inclusiv informaţii referitoare la costurile pe care le presupune deschiderea unei francize Léon Gourmet Bakery scrie-ne un mail sau completeaza formularul de contact cu toate datele cerute.

Locatii magazine

Oradea, str Republicii nr 27

Oradea , str Transilvaniei nr 9

Abrud , str Republicii nr 8

Barlad, Str Primaverii nr 8

Campeni,str. Rude nr.8

Comanesti ,str Republicii nr 18

Galati, str Brailei nr 27

Ramnicu Valcea,str Carol I nr 6

Ramnicu Valcea,blv.Tineretului 20

Sannicolau Mare,str C.lui Traian

Satu Mare,Piata Libertatii nr 7

Sibiu,blv.N.Balcescu nr.49

Targu Mures,Piata Trandafirilor 7

Timisoara, str.Alba Iulia nr 1

Zalau, str.Mihai Viteazul nr 1

In curand

 Craiova

 Sighisoara

Timisoara 2