Leon Bakery - un concept gourmet

Léon Gourmet Bakery este o patiserie-simigerie premium. Folosim cele mai bune reţete şi ingrediente de cea mai bună calitate pentru a putea livra produse de patiserie, simigerie şi brutărie mai bune, mai gustoase şi mai autentice decât ale concurenţei.

Cu toate acestea, este obligatoriu ca produsele noastre să respecte o serie de cerinţe minimale de calitate şi siguranţă alimentară, respectiv toate normele şi reglementările în vigoare. La Léon Gourmet Bakery nu doar că respectăm cu stricteţe toate aceste cerinţe, ci ridicăm ştacheta mult mai sus pentru a putea obţine produse într-adevăr excepţionale.

Personalul nostru lucrează la cele mai înalte standarde de calitate şi igienă, produsele noastre fiind fabricate şi livrate în condiţii explicit reglementate, tot procesul desfăşurându-se sub supraveghere constantă.

Sistemul de control şi management al calităţii utilizat de Léon Gourmet Bakery acoperă întreg ciclul de producţie, începând cu verificarea ingredientelor, continuănd cu reglementarea proceselor de producţie şi controlul produselor finite.

Managementul calitatii

Metodele tehnologice şi politicile de gestionare pe care le aplicăm în timpul procesului de producţie ne permit să obţinem produse de o calitate constantă, standardizată. Pe parcursul procesului de producţie, controlorii noştri de calitate verifică gradul de conformitate al produselor cu parametrii tehnologici şi de igienă prevăzuţi pentru respectivele produse.

De asemenea, efectuăm examinări prin contraprobe din momentul producerii şi până la data de expirare a produselor pentru a putea răspunde eventualelor plângeri şi pentru a demonstra continuitatea controlului calităţii.

Tot în spiritul asigurării calităţii, efectuăm în mod constant teste de coacere în laboratorul nostru, încercând astfel să determinăm calitatea produselor coapte şi servite în mediul real al magazinelor. Acest lucru ne oferă experienţa şi know-how-ul necesare pentru a putea instrui angajaţii partenerilor noştri de franciză.

Siguranţa produselor alimentare, inclusiv trasabilitatea materiilor prime alimentare, este punctul central al reglementărilor UE privind alimentele, reglementări care devin din ce în ce mai severe. În prezent, o serie de reglementări, standarde şi sisteme independente de normare servesc la stabilirea cerinţelor minime în ceea ce priveşte siguranţa, igiena şi trasabilitatea produselor alimentare. Criteriile juridice generale sunt prevăzute de Regulamentul (C) Nr. 178/2002 al Parlamentului şi Consiliului European, iar conformitatea cu acest Regulament este obligatorie, ca o cerinţă minimă, pentru fiecare producător de produse alimentare din cadrul UE, începând de la 1 ianuarie 2005.

Misiunea noastra

Inovatie continua

In colaborare cu maestrii patiseri dezvoltam in permanenta retete noi de produse pe care le introducem in portofoliu.

Calitate standardizata

Trainingul constant catre tot personalul ne permite asigurarea unei calitati constante a tuturor produselor.

Crestere sustinuta

Crestere extensiva prin dezvoltarea retelei de magazine, si intensiva prin perfectionarea proceselor de functionare.