Metodele tehnologice şi politicile de gestionare pe care le aplicăm în timpul procesului de producţie ne permit să obţinem produse de o calitate constantă, standardizată. Pe parcursul procesului de producţie, controlorii noştri de calitate verifică gradul de conformitate al produselor cu parametrii tehnologici şi de igienă prevăzuţi pentru respectivele produse.
De asemenea, efectuăm examinări prin contraprobe din momentul producerii şi până la data de expirare a produselor pentru a putea răspunde eventualelor plângeri şi pentru a demonstra continuitatea controlului calităţii.
Tot în spiritul asigurării calităţii, efectuăm în mod constant teste de coacere în laboratorul nostru, încercând astfel să determinăm calitatea produselor coapte şi servite în mediul real al magazinelor. Acest lucru ne oferă experienţa şi know-how-ul necesare pentru a putea instrui angajaţii partenerilor noştri de franciză.
Siguranţa produselor alimentare, inclusiv trasabilitatea materiilor prime alimentare, este punctul central al reglementărilor UE privind alimentele, reglementări care devin din ce în ce mai severe. În prezent, o serie de reglementări, standarde şi sisteme independente de normare servesc la stabilirea cerinţelor minime în ceea ce priveşte siguranţa, igiena şi trasabilitatea produselor alimentare. Criteriile juridice generale sunt prevăzute de Regulamentul (C) Nr. 178/2002 al Parlamentului şi Consiliului European, iar conformitatea cu acest Regulament este obligatorie, ca o cerinţă minimă, pentru fiecare producător de produse alimentare din cadrul UE, începând de la 1 ianuarie 2005.